“Aan zon en regen prijsgegeven”

Een nieuw boek: 

Harry Keijsers en José Naalden, Aan zon en regen prijsgegeven tussen Asten en Santiago de Compostela van 2 mei tot 29 juni 2013

Boektitel AZERP

Eindelijk is het dan zover. Het is er toch van gekomen. Ons boek over onze reis per fiets naar Santiago de Compostela in de maanden mei en juni van 2013. Toen fietsten wij vanuit Asten via Breda en Chartres naar Saint-Jean-Pied-le-Port om van daaruit de Pyreneeën over te steken en via de zgn. ‘Camino Frances’ verder te fietsen naar Santiago de Compostela. En later gingen we nog verder tot in Fisterra.

Tijdens deze tocht lieten wij ons er niet onder krijgen door het vaak fikse regenweer en genoten we van de schoonheid van het landschap en van de vele culturele en historische uitingen. We waren onder de indruk van de grootsheid van kathedralen en kerken. We stonden stil bij betekenisvolle heiligen, die wij tegenkwamen in de vorm van beelden en glas-in-loodramen, en we gingen op zoek naar oude kloosters en kapelletjes. We ontmoetten andere pelgrims, met wie we onze ervaringen en belevingen deelden, en we lieten ons gastvrij verwennen in chambre d’hôtes, hotels en albergues. We vonden rust en stilte in de ritmiek van het dagelijkse trappen en kwamen daarin onszelf tegen. Door nu eens samen dan weer apart op te trekken hebben we onze gezamenlijke nieuwe levensfase – die van de pensioengerechtigde leeftijd – daarmee ingezet.

In 200 pagina’s geeft het boek (liggend formaat van 21 x 25 cm) een verslag van onze belevingen en ervaringen. Voor José was het haar eerste grote fietstocht en voor Harry vooral een afscheid nemen en loslaten van zijn werk. Naast de beschrijving van onze belevingen en berichten naar het thuisfront, familie, oud-collega’s en bekenden, en bezinningsteksten hebben we in dit boek veel plaats ingeruimd voor foto’s.

Wij geven het boek begin april in eigen beheer uit. Het is tegen betaling van de verkoopprijs van € 26,50 (exclusief verzendkosten ad € 3,95) te bestellen via e-mail h.keijsers@gmail.com of via de website www.harrykeijsers.nl .

Het boek zal op het thuisadres (indien dicht bij of in onze woonplaats) worden bezorgd of het wordt verstuurd (na betaling van verschuldigde kosten) naar het opgegeven adres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.