Uitslag Foto-on-Line

De uitslag van de wedstrijd Foto-on-Line bij de Fotobond is bekend. Het blijkt dat er van onze Fotokring Beeldhoek Asten-Someren met z’n bijna 30 leden slechts 5 hieraan hebben deelgenomen (Peter Z, Ad, Ton, Jef en ondergetekende). En dat terwijl het een doodgemakkelijke wedstrijd is. Niks geen afdrukken regelen, niks geen passe-partouts snijden, niks geen inlijsten of foto’s ophangen. Alleen op je eigen computer een selectie maken, een druk op de knop en klaar ben je!

Wat mij opvalt in de uitslag is, dat dit keer vooral foto’s met mensen hoog scoren. Heel anders dan voor een paar maanden  bij Foto Individueel, waar wazigheid en vaagheid (zie bekroning van de foto van Peter M.) de voorkeur van de jury leken te hebben. Nu komen die foto’s achteraan in de rij.
Toch wel leuk om te zien (maar dat is natuurlijk makkelijk met zo weinig inzendingen van onze club) dat twee van de drie foto’s van mij voorop staan in de beoordeling.

 

 

 

Eén reactie:

  1. Hallo Harry, Wat een super foto. Ik hou daar ook erg van . Ben altijd op zoek naar soort gelijke vangers. Veel mensen kijken er langs heen. Gisteren kwam ik langs een boom waar ik elke dag aan voorbij rijd. Maar nu was ik passagier en het licht speelde mee. Ik ga er straks eens even langs kijken of ik het dan nog zie. Succes, ik hoop nog vaak bij u terug te komen. Mijn tante woonde vroeger in Deurne en zat bij geloof ik de Kunst-club. Ik weet niet hoe die heet. Misschien dat u me verder kan helpen. Nog een fijn Paas weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.