Fotoboek over restauratie Smitsorgel Deurne

In september 2011 verscheen mijn fotoboek:

 

Het Smits-orgel in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt in Deurne is terug van helemaal weggeweest. Tussen de afbraak in september 2009 en het weer in gebruik nemen op 21 mei 2011 is er heel wat gebeurd: de opbouw in oktober en november 2010, het schilderwerk daarna tot februari 2011, het klaarmaken van de orgelkast en het inbouwen van alle onderdelen in februari en maart 2011, en tenslotte het intoneren van pijpen en pijpjes in april en mei 2011.

In deze periode heb ik regelmatig foto’s gemaakt van deze activiteiten en ben ik in oktober 2009 op excursie geweest bij de orgelbouwer in Heijthuysen.

Tijdens deze werkzaamheden ben ik getroffen door het vakmanschap, waarmee aan deze restauratie werd gewerkt. Ik hoop, dat die waardering van mij in dit boek terug te vinden is.

Het boek is door mijzelf samengesteld en wordt ook door mij uitgegeven. Het telt 140 pagina’s en bevat meer dan 250 foto’s, die een goede indruk geven van wat er kwam kijken bij deze restauratie.

Om een idee te krijgen van het boek, kijk bij:http://nl.blurb.com/b/2437814-smitsorgel-deurne  of bij: Fotoboek Smitsorgel.

September 2011, Harry Keijsers

Men kan het boek bij mij bestellen

en informatie krijgen omtrent prijs en levertijd.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.