Lezingen over onze pelgrimstocht naar Santiago de Compostela

dag_50_j_img_6563_bew

In november 2016 zal ik samen met mijn vrouw José Naalden twee keer een lezing verzorgen over onze pelgrimstocht per fiets naar Santiago de Compostela in 2013. Door dan weer samen dan weer apart op te trekken hebben wij met die tocht onze gezamenlijke nieuwe levensfase – die van de pensioengerechtigde leeftijd – ingezet. Wij zullen aan de hand van honderden foto’s vertellen over deze voor ons bijzondere pelgrimsreis.

  • Men kan een verkorte lezing meemaken op 23 november 2016 van 15.00 tot 16.00 uur in Hof van Bluijssen, Wilhelminastraat in Asten.
  • Voor een avondvullende lezing kan men op maandag 28 november van 20.00 tot 22.00 uur terecht in het achterzaaltje van het klooster van het H. Hart, eveneens aan de Wilhelminastraat in Asten (ingang via poort links van het klooster).

Let op: Voor deze laatste gelegenheid wordt (ivm koffie en thee) aanmelding vooraf op prijs gesteld via h.keijsers@gmail.com.

Boek: “Aan zon en regen prijsgegeven”

Van deze tocht tussen Asten en Santiago de Compostela van 2 mei tot 29 juni 2013 hebben we in eigen beheer een boek uitgegeven. Het is tegen betaling van € 26,50 verkrijgbaar tijdens bovengenoemde lezingen. In 200 pagina’s bevat het boek naast de belevingen ook berichten naar het thuisfront, familie, oud-collega’s en bekenden. Er staan bezinningsteksten in en er is veel plaats ingeruimd voor foto’s. Meer informatie is ook te vinden op website www.harrykeijsers.nl .

Tentoonstelling ‘Langs de wegen naar Santiago de Compostela’

Onder de titel ‘Langs de wegen naar Santiago de Compostela’ laten wij een selectie foto’s zien. Ik maakte er tijdens mijn pelgrimstocht per fiets in 2006 en samen met José maakten wij er tijdens onze gezamenlijke pelgrimstocht in 2013. De tentoonstelling is nog tot 7 december 2016 dagelijks van 10 tot 17 uur te bezoeken in Woonzorgcentrum Eegelshoeve, Terhofstadlaan 201, Someren. 

Hebt u voor uw organisatie, vereniging, instelling of bedrijf ook belangstelling in een lezing? Neem voor nadere informatie contact op via mail@harrykeijsers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.