10 mei – Klaar voor onze vlucht naar Sevilla

De tassen zijn gepakt en hangen al aan onze fietsen. Zo goed als alles zit erin. De rest nemen we mee als handbagage in het vliegtuig. Morgen wordt een spannende dag. In de loop van de ochtend fietsen we naar Deurne. Daar nemen we de trein naar Schiphol.

Fietsen staan klaar

Als we daar aankomen, moeten we op zoek naar de balie waar fietsdozen te koop zijn. En dan begint het inpakwerk. Volgens Transavia moeten we het stuur in de lengterichting draaien,  de pedalen demonteren en de spanning van de banden halen. De eerste twee handelingen hebben we thuis geoefend, dus die geven geen verrassingen. Een band leeg laten lopen is zo gepiept.
Maar dan moeten de fietsen in de dozen. Zullen ze passen? We dienen gaten te maken,  die als handvat dienen voor de kruiers, of waardoor ze eventueel bij de ventielen kunnen. In verband met kans op beschadigingen wordt aangeraden het stuur en het zadel met noppenfolie te omwikkelen.  Als deze klus geklaard is, gaan we op zoek naar de incheckbalie om daar onze fietsen en bagage alvast in te checken. Daarna hebben we vrij tot dinsdag 2015 05 12 om 12.05 uur, als we het luchtruim kiezen, en gaan we op bezoek bij onze vriendin in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.