12 mei – Vlucht naar Sevilla

Vandaag zijn we bijna de hele dag bezig geweest met reizen. Om half negen nemen we tram en trein van Amsterdam naar Schiphol. Daar checken we rond 10:00 uur in en zitten we tot twaalf uur in de wachtruimte. Tijdens die wachttijd praten we met een voor onze begrippen ouder echtpaar, dat op weg is naar Thessaloniki voor deelname aan een Paulusreis over de Peloponnesus naar Athene.
Onze vlucht naar Sevilla in een vol vliegtuig verloopt daarna tussen 12:00 en 15:00 uur voorspoedig. Regelmatig kunnen we genieten van wat onder ons voorbij glijdt. We lezen de Trouw van onze voorburen en Harry schrijft enkele verhalen.

image

Op Sevilla Aeropuerto zijn we ruim een uur bezig met het in elkaar zetten van de fietsen. Daarna beginnen we met hulp van het toeristenbureau aan de zoektocht naar ons hotel. Daarbij zijn wij twee zeer vermoeide mensen, die ook nog eens veel last hebben van een felle zon in een temperatuur van rond de 35 graden.
In het hotel kunnen we onze fietsen verantwoord stallen. Na een verfrissende douche en een paar uur rust gaan we tegen 22:00 uur eten in deze gezellige en warme stad. Als we tegen 24:00 uur na wat rondslenteren en een drankje op een terras naar ons hotel teruglopen, horen we achter ons opeens een harde kuch. Die blijkt tot onze verrassing afkomstig van een goede bekende uit Asten. Zij is met haar man en een vriendin enkele dagen in Sevilla en reist morgen weer verder. Natuurlijk hebben we deze ontmoeting gevierd met een drankje, zodat deze dag pas eindigt in de kleine uurtjes van de dag erna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.